Audiollibres

Algunes de les activitats en diferents matèries han comportat la confecció d'audiollibres per part de l'alumnat. Ens proposem oferir-ne una mostra en aquesta secció dedicada als llibres.

La creació dels audiollibres s'ha fet mitjançant codis QR i per poder-hi accedir cal disposar un lector o escàner d'aquests codis. Tot seguit us comentem com us en podeu instal·lar gratuïtament un al vostre telèfon mòbil o tauleta. Si disposeu d'un Iphone o Ipad, que fan servir el sistema operatiu iOS, us pot anar bé el Qrafter. En canvi, amb els mòbils o tauletes amb sistema operatiu Android, podeu utilitzar el QR Droid. En ambdós casos, a banda de les aplicacions que esmentem, n'hi ha moltes altres que trobareu navegant per internet.

Un cop tingueu localitzada a internet l'aplicació que voleu, us la baixeu al vostre dispositiu seguint els passos que us aniran apareixent en pantalla. Seguidament l'obriu i enfoqueu la càmera del vostre dispositiu al codi QR que desitgeu llegir. Al cap d'un moment s'haurà carregat la informació i podreu començar a escoltar-la. Que ho disfruteu!!!

Maig 2018

 

 Institut Juan Manuel Zafra

Rogent 51 - 08026 Barcelona - Tel.: 934 350126 - 934 351 512 - Fax: 934 502 029 - email: iesm-jmzafra@xtec.cat
logo_consorci LOGO.ESCOLES.S.HORITZONTAL.1.COLOR