Whatsapp

whatsapp

Per Emma Buisan, 1r ESO

Com molts ja sabeu “whatsapp” és una aplicació de missatgeria gratuïta que permet enviar i rebre missatges mitjançant Internet. A més a més d'aprofitar la missatgeria escrita, els usuaris poden crear grups i enviar alhora a tots els participants del grup, imatges, vídeos i àudios. O sigui que és super còmode perquè a sobre de ser gratis no et cal escriure o enviar els missatges d’un en un, sinó que fas tot el grup a la vegada.

Aquesta aplicació tan genial va ser creada el gener de 2009 i en cinc anys es va arribar a la increïble xifra de 54 000 milions de missatges circulant en un sol dia. L’empresa Facebbok va comprar fa quasi un any “whatsapp” i en aquests moments hi ha més de 600 milions de persones que el fem servir i entre tots enviem 700 milions de fotos i 100 milions de vídeos.

Quasi res!!!! Semblaria que no fem res més en tot el dia. De fet avui dia es gairebé es impossible viure sense telefon i la gran majoria de gent que té telefon tàctil té l’aplicació “whatsapp”.

En fem un bon ús d’aquesta aplicació? M’he informat parlant amb les persones del meu voltant i pràcticament tothom el fa servir per a coses importants com, per exemple, preguntar deures, o explicar alguna cosa que ha passat o per quedar amb els amics i els adults el fan servir per temes relacionats amb la feina i també per contactar amb les amistats. Bastant sovint es fan servir emoticones en el missatge per expressar millor els sentiments o emocions sense enrollar-se. Clar que cada persona pot interpretar el dibuix a la seva manera el que segur que seria difícil és posar-nos d’acord en què és el que realment és important. En qualsevol cas esperem poder seguir gaudint d’aquesta aplicació durant molt de temps.

Desembre, 2014

 Institut Juan Manuel Zafra

Rogent 51 - 08026 Barcelona - Tel.: 934 350126 - 934 351 512 - Fax: 934 502 029 - email: iesm-jmzafra@xtec.cat
logo_consorci LOGO.ESCOLES.S.HORITZONTAL.1.COLOR