Taller de teatre musical per 2n de batxillerat

A l'última jornada de fi d'any del seu pas per l'institut, l'alumnat de 2n de batxillerat ha pogut experimentar una sessió de formació en teatre musical

Els estudiants de 2n de batxillerat s'han pogut introduir, per unes hores, en els fonaments de la formació com actors de teatre. 

El taller de formació en dansa/moviment i cant ha estat a càrrec de professionals formadors en teatre de la companyia Èvic.  Concretament han treballat: coneixement del procés de creació del so; teball tècnic de cant amb exercicis pràctics; aplicació del treball tècnic a una cançó; explicació del per què es duu a terme un treball físic d'escalfament; execució d'un treball físic d'escalfament corporal, i finalment desenvolupament d'una coreografia en relació a la cançó que es treballa a la disciplina de cant.

La jornda, magníficament dirigida pels professionals d'Èvic, va acabar amb una experiència de representació de la coreografia estudiada, al teatre del Foment Martinenc, que amablement va cedir la seva instal·lació a l'institut.

Vegeu imatges fixes dels diferents moments de la jornada aquí. 

I vegeu tot seguit un moment de la formació:

 

 

 Institut Juan Manuel Zafra

Rogent 51 - 08026 Barcelona - Tel.: 934 350126 - 934 351 512 - Fax: 934 502 029 - email: iesm-jmzafra@xtec.cat
logo_consorci LOGO.ESCOLES.S.HORITZONTAL.1.COLOR