El diari de la Helen a Estalmat. Tercer apunt.

Helen Kvirikashvili, alumna de 3r ESO, ens envia un diari de la seva experiència al Projecte ESTALMAT (Estímul Talent Matemàtic)
 
HelenK

Com ja he explicat prèviament, cada dissabte vaig a la facultat de matemàtiques i estadística de la UPC. Allà m'hi estic tres hores, durant les quals dos professors de la universitat s'han oferit per explicar-nos conceptes de les matemàtiques que no coneixem, o bé, que coneixem amb poc detall.

És un projecte força interessant, ja que he tractat amb temes molt diversos que ningú m'hagués portat a l'abast. Conceptes com l'infinit (que és un concepte que sempre m'ha costat ficar-me'l al cap, ja que és ben peculiar), realitzar demostracions de casos que es donen en les matemàtiques o bé, nous mètodes de resolució de problemes.

El projecte dura dos anys, i jo estic a punt de sobrepassar aquest període de temps. Estic prou satisfeta amb tots els coneixements que m'en duc d'aquesta experiència i trobo, a més, que em serà de profit en moltes ocasions en el futur. D'altra banda, romandran les amistats que he fet en un bon entorn. M'he entès molt bé amb la gent que he conegut, especialment perquè les he conegut tenint quelcom en comú.

Helen Kvirikashvili, 3A d'ESO

 

 Institut Juan Manuel Zafra

Rogent 51 - 08026 Barcelona - Tel.: 934 350126 - 934 351 512 - Fax: 934 502 029 - email: iesm-jmzafra@xtec.cat
logo_consorci LOGO.ESCOLES.S.HORITZONTAL.1.COLOR