Els shimejis

 shimejis

Per Guillem Cerdan, 1r  ESO

Avui us presentem els shimejis! N'heu sentit a parlar? Els shimejis són uns personatges virtuals, normalment de manga, disponibles per a mòbil, tauleta i ordinador. Aquests petits personatges serveixen per entretenir a las persones que els tenen i passar l'estona interactuant amb ells. Poden fer diferents moviments: escalar, dormir, pensar i fins i tot atrapar-te el cursor.

D'una altra banda no tot és bo, sinó que l'ús dels shimejis presenta dos problemes. El primer és que ocupen molt d'espai i el segon és que, si el que estàs fent ho tens sense pantalla completa, pot agafar-te-la i endur-se-la, de tal manera que no hi puguis accedir, tot i que això només passa a l’ordinador.

A l’aplicació de mòbil o tauleta es poden fer més grans, més petits o que canvii la velocitat dels moviments i al portàtil o a l'ordinador si fas clic dret a sobre seu, pots dir-li que faci el que tu vulguis i també es poden posar a sobre de les pestanyes sense pantalla completa.

Ja ens direu què us han semblat i si teniu qualsevol dubte o pregunta ens podeu escriure a: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Gener 2018

 

 Institut Juan Manuel Zafra

Rogent 51 - 08026 Barcelona - Tel.: 934 350126 - 934 351 512 - Fax: 934 502 029 - email: iesm-jmzafra@xtec.cat
logo_consorci LOGO.ESCOLES.S.HORITZONTAL.1.COLOR