Sortida al Montseny

excursión 049  

Per Julia Alves i Marboré Cabezas, 1r ESO

El dimarts, 21 de març, els alumnes de 1r d’ESO vam fer una sortida a la casa de colònies “Can Massaguer”, que està al Montseny.

Vam participar en jocs i activitats organitzades per uns monitors. La majoria d'aquestes activitats les vam fer en grups formats amb persones dels tres primers. Ens va agradar poder gaudir d’aquest dia compartint-lo tots junts.

En una de les activitats ens enganxaven un gomet d’un color a la cara, però no sabíem quin era el color que ens posaven, i no podíem dir res. Després, sempre sense parlar, havíem de formar grups amb persones que portéssin el gomet del mateix color.

És a dir, el joc consistia en fer aquests grups, sense saber quin color teníem nosaltres mateixos. Al final hi havia algú amb un color diferent de tothom i que no encaixava en cap dels grups. Vam parlar sobre aquest tema, com algunes vegades hi ha gent que no participa de cap “grup”, i què és el que això suposa.excursion 009

Una altra activitat que ens van proposar per fer també en grup es tractava de trobar les parts d’un conte, després d’haver-les trobat totes, havíem d’interpretar la història. Seguidament vam parlar sobre cada història, i del que ens ensenyava cadascuna.

També vam passar-ho bé amb el joc del “brother”. Aquest consistia en fer dues files, i cadascun de nosaltres teníem una parella que estava a l’altra fila. Cada fila havia de seguir el seu monitor que anava passejant per on volia, de tal manera que deixaves de tenir la teva parella al costat. Llavors, quan el monitor cridava “brother” havíem de buscar corrents la nostra parella, abraçar-la i seure a terra. L’última parella a seure havia de fer un repte.

Vam fer aquesta excursió amb l’objectiu de cohesionar i passar-nos-ho bé en grup, amb els nostres companys, i amb aquestes activitats ho vam fer d’una manera divertida.

Abril 2017

 Institut Juan Manuel Zafra

Rogent 51 - 08026 Barcelona - Tel.: 934 350126 - 934 351 512 - Fax: 934 502 029 - email: iesm-jmzafra@xtec.cat
logo_consorci LOGO.ESCOLES.S.HORITZONTAL.1.COLOR